Korisnik(a) pregleda ovu temu: 1 Gost(a)
29.07.2024, 11:17
Poruka: #1
|
|||
|
|||
Disznóságok ( 18 felett!!)
Kotroba Julia es Mate György - 1987 csiklandós nóták (18 éven felül)
Van nekem egy zseb órám Három dinnye Főzők neked száraz babot Csak azért szeretem - Csantavéri kisbicska Leszakadt a pince lakat - Zőld a kukorica Kati Hallod e te vőlegény Jó bor jó egészség - Haragszom az olyan szóra Kicsi még a mi lányunk Kislány vigyázz Komám asszony Ennek a kis lánynak van babája - Mi mozog |
|||
29.07.2024, 11:18
Poruka: #2
|
|||
|
|||
RE: Disznóságok ( 18 felett!!)
Disznó noták (18 éven felül)
Büdös a szerelem ciganyrap Csantaveri kisbicska Egylevegovel Vicces zene) Ennek a kislánynak Fanota Józsi te disznó Kispaprika nagypaprika Mulatos-jo.zan.hu. Tizenket honap. |
|||
29.07.2024, 11:18
Poruka: #3
|
|||
|
|||
RE: Disznóságok ( 18 felett!!) | |||
29.07.2024, 11:19
Poruka: #4
|
|||
|
|||
Furko Ferkó - Pajzan mulatos
A fogadat ne használd A pajta árnyékában Az én rózsám feneke Csinos lett a feleségem Csupasz seggű kisleány Egy cici,két cici Eladom a lovamat Elment a Lidi néni a szexboltba Ha bemegyek a kuplerájba Ha felmegyek én hozzátok Húzzátok szép lányok Kicsiny szobám Lám megmondtam Mancika Mutasd nekem Nekem eddig soha nem volt csajom Olyan vad Piros lett a Kati csunyája Piros piros piros Szép leányok Szomszéd asszonynak Tele van a csárda Tőgye van a,tőgye van a Túl szőrős a ... Vegyed ki a fogadat Vörös csajt kaptam az este |
|||
29.07.2024, 11:20
Poruka: #5
|
|||
|
|||
Krukundai sündisznó zenekar - Csantavéri kisbicska
1. Boriska, Boriska Szégyeld Mag 2. Bunda, Bunda Szőrös Bunda 3. Cimbalom A Rózsám Pnája 4. Csantavéri Kisbicska 5. Ennek A Kislánynak 6. Ennek A Lánynak Szőrös A .... 7. Hogyha Egyszer Elmegyünk A Ku 8. Kispaprika, Nagypaprika 9. Nem Eszik A Pina Lencsét 10. Vö Betüben Repülnek A Darvak |
|||
29.07.2024, 11:20
Poruka: #6
|
|||
|
|||
Mókás mulatós
A Füredi Anna-Bálon Csardas 1 Csardas 2 Csardas 3 Joska levelet hozott a posta Lemegyek a(Bonusz Track) Polgármester arra kérem Rendor bacsik Utoljára küldöm neked. |
|||
29.07.2024, 11:21
Poruka: #7
|
|||
|
|||
29.07.2024, 11:21
Poruka: #8
|
|||
|
|||
29.07.2024, 11:22
Poruka: #9
|
|||
|
|||
V.Laky betyar
13 ezust pityke Allok a hídon Az a szép Boriska Boriska szégyeld magad Bunda, bunda szoros bunda Cimbalom a rózsám pnája Elindultak a cigányok Ennek a lánynak szörös Haragszom a töködre Hogyha egyszer elmegyünk a kuplerájba Julcsa hogyha kimegy a piacra Kombiné Margaréta, téged úgy imádlak Megjott a Györböl a Sári Nem eszik a pina lencsét Piros pünkösd napján Szent asszonynak Szörös a lány eleje Van én nékem új ruhám Vo betüben repülnek a darvak Zsuzsi Zsuzsi mutasd Örült a szobalány |
|||
29.07.2024, 11:23
Poruka: #10
|
|||
|
|||
VA - 2005 Pajzán mulatós
01) VA - A pajta árnyékában ~ Börtön árnyékában 02) VA - Csupasz seggü kisleány ~ Hej daláré, daláré 03) VA - Lám megmondtam Mancika ~ Lám megmondtam Sárközi 04) VA - Húzzátok szép lányok ~ Húzzátok cigányok 05) VA - Kicsiny szobám ~ Kicsiny falum 06) VA - Elment a Lidi néni a sexboltba ~ Lidi néni 07) VA - A fogadat ne használd ~ Te miattad nem alszom 08) VA - Tögye van, tögye van ~ Zöldre van a, zöldre van a.. 09) VA - Túl szörös a ~ Tüzpiros a virág 10) VA - Csinos lett a feleségem ~ Piros lett a paradicsom 11) VA - Szomszéd asszonynak ~ Eger városa 12) VA - Vegyed ki a fogadat ~ Eladom a kocsimat 13) VA - Ha bemegyek a kuplerájba ~ Ha bemegyek a kocsmába |
|||
« Starije Teme | Novije Teme »
|
Boemi | Kontakt | Povratak na Vrh | Lite (Arhivski) Oblik