Korisnik(a) pregleda ovu temu: 1 Gost(a)
10.02.2014, 09:15
Poruka: #1
|
|||
|
|||
![]()
Radio Beograd - 75 godina muzike na radiju - 01
![]() ![]() 01 Kolibri - Milkina kuca na kraju 02 NO V.P.Carevca - Svilen konac 03 Danica Obrenic i NO RTB - A sto ti je mila kceri 04 Vukasin Jevtic i NO RTB - Povela je Jelka 05 Andjelija Milic i NO Z.Milanovica - Moj dragane, sto me zaboravljas 06 Nikola Kolakovic i NO Z.Milanovica - Oj devojko, djindjo moja 07 Duet Djuric - Runjajic i NO RTB - Kisa pada po livadi 08 Miodrag Bogdanovic i NO V.P.Carevca - Zora rudi, majka sina budi 09 Ljubivoje Vidosavljevic i NO V.P.Carevca - Moj Milane, jabuko sa grane 10 Vokalni kvartet Predraga Ivanovica - Pod sjajem zvezda 11 Dzez orkestar RTB - VIII Rukovet (S.S.Mokranjac) 12 Stjepko Gut i Ognjan Radivojevic - The Zinger - Dave Leech 13 Kolibri - Moj trotinet 14 Kolibri - Tasi, tasi tanana 15 Kolibri - Moja masta 16 Kolibri - Tebe poem (S.S.Mokranjac) 17 Hor RTB - Heruvimska pesma (S.S.Mokranjac) 18 Hor RTB - XI Rukovet (S.S.Mokranjac) 19 Hor RTB - Kozar (S.S.Mokranjac) 20 Simfonijski triptihon - Kostana - Kestenova gora 21 SO RTB - Grlica - Balet Ohridska legenda (Stevan Hristic) |
|||
|
10.02.2014, 09:15
Poruka: #2
|
|||
|
|||
Radio Beograd - 75 godina
Radio Beograd - 75 godina radio Beograda - 02
Eksterni ansambl Bore Dugica Eksterni ansambl Bore Dugica - Badinerie Eksterni ansambl Bore Dugica - Secanje na Dizon Eksterni ansambl Bore Dugica - Tren Eksterni ansambl Bore Dugica - Vilinsko kolo Narodni Ansambl - Branimira Djokica Narodni ansambl RTS - Esino kolo Narodni ansambl RTS - Kekino kolo Narodni ansambl RTS - Macanovo kolo Narodni ansambl RTS - Miloradovo staro kolo Narodni ansambl RTS - Sopska Igra Narodni ansambl RTS - Splet iz Srbije Narodni ansambl RTS - Vlaska Igra Narodni Orkestar - Ljubise Pavkovica Narodni orkestar RTS - Magla padnala v dolina Narodni orkestar RTS - Makedonsko oro Narodni orkestar RTS - Nova Zajecarka Narodni orkestar RTS - Pasona Narodni orkestar RTS - Pembe Narodni orkestar RTS - Sedi Mara na kamen studencu Narodni orkestar RTS - Splet pesama iz Sumadije Narodni orkestar RTS - Splet pesama o rekama Narodni orkestar RTS - Svilen konac Narodni orkestar RTS - Virtuozna harmonika |
|||
|
« Starije Teme | Novije Teme »
|
Boemi | Kontakt | Povratak na Vrh | Lite (Arhivski) Oblik